У рамках програми “Нове шкільне харчування” у загальноосвітніх закладах Нової Каховки почали готувати страви відповідно до “Збірника рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах” ЄвгенаКлопотенка. Про це повідомляють “Таврийские вести“.

Це дає можливість змінити старі рецепти і технології на нові нестандартні, але корисні страви із звичних продуктів. І от з жовтня місяця в Новій Каховці на харчоблоках загальноосвітніх закладів впроваджено 10 нових страв згідно з рецептурами даного збірника.

Запропоновані страви урізноманітнили звичні сніданки та обіди для учнів. Діти залюбки куштують нові страви та цікавляться, з яких продуктів та як вони готуються.

А у Таврійському навчально-реабілітаційному центрі у раціоні учнів вже з 1 вересня є 7 нових страв, які виготовлені по рецептурі шеф–кухаря Євгена Клопотенка.

Учні та їх батьки дуже задоволені зміною меню і сподіваються, що кухарі закладу будуть впроваджувати новації і в подальшому.

Об авторе

admin

Добавить комментарий